Agjensioni LinaMy Properties

Shitet: shtëpia dy kateshe Ekzkluzive e mobiluar

258,000.00 Rr.Rifat Berisha Shitet: shtëpia dy kateshe Ekzkluzive e mobiluar Kuadratur:220m2 4.14 Ari Toke se bashku me shtepi.…
Area 220 m2

Shitet shtëpia me 4 ari Rr.Varoshit 208/17

80,000.00 Rr Varoshit Ferizaj
Area 150 m2

Shitet shtëpia 180 m2+ 6.3 ari oborrë

168,000.00 Rr.Kalabria Shitet shtëpia 180 m2 Oborrë :6.3 ari Organizimi:Kati përdhesë:dhomë dite,kuzhinë,depo,wc+b dhe terasë Kati I:tri dhoma…
Area 180 m2 m2