OBJEKTE NË SHITJE

AGJENSIONI PËR PATUNDSHMËRI LINA 

Shiko me shumeNa Kontaktoni

POSTIMET E FUNDIT

Shitet objekti ne Magjistrale per Shkup

Magjistrale per Shkup Shitet:Objekti 500m2 Parcela:4.44ari oborr Ky objekt plotson kushtet për shumë veprimtari biznesi. Objekti gjindet afer…
Area 500 m2

LINA-SHITET OBJEKTI EKSKLUZIV në qendër te Ferizajit 09/16L

Ne Qender te Ferizajt Shitet; Objekti Kuadraturë; 2900m2 Adressa; Qendër të Qytetit afër Xhamis së vogël Organizimi i mbrendshëm;K,Përdhes-Lokale…
Area 2900 m2

LINA-Shitet Objekti 4kate+4ari oborr Rr.Nerodimes 101/17

Rr. Neredimes Shitet:Objekti 1500m2 Parcela:4ari oborr Organizimi:Sallê dasmash Me kuzhinë moderne 13 dhoma të mobiluara. 3Lokale te…
Area 1500 m2

LINA-Shitet dhe ipet me qira Objekti -Mali i Robit

Mali Robit Shitet dhe ipet me qira OBJEKTI 3 kate Oborr : 21 ari Adresa;Mali Robit ne…
Area 500 m2

LINA OBJEKTI 500m2 ne Çakllavice me 11 ari Truall 01/16L

Cakllavic Shitet Objekti prej rreth 500m2 me 11 Ari truall,afer rrethit te Çakllavicës. Objekti eshte -II-Katesh…
Area 500 m2

-Shitet Objekti për biznes Babush 1400m2 Babush 127/17

Babush Shitet:Objekti per biznes dy kate objekti ka 1400 m2 dhe është i gatëshëm për punë.…
Area 1400 m2

SHITET HOTEL MUHAXHERI 900m2 FR 57/16L

Rr.Rexhep Bislimi Shitet: Restaurant+Hotel Muhaxheri Hapësira komplet 900m2 Objekti eshte 5kate 15 -Dhomat e mobiluara komplet+4dhoma shtepia…
Area 900 m2

SHITET Objekti me 71ari truall. 21/16L

Babush Shitet; Objekti me 71 ari tokë Adressa; Në Babush rreth magjistrales Lokali është i paisur…
Area 350 m2

Shitet Objekti me 5ari Rr.Pleshines

Rr.Pleshines Shitet: Objekti Adresaa: Rr.Pleshines -Ferizaj Dokumentacioni:Ne rregull Pronari : Shqipetar Ndermjetsues i autorizuar; Agjensioni LINA…
Area 800 m2

Shitet Restaurant Luxor ne Gjilan

Gjilan Shitet Restaurant Luxor me 36 ari oborr Restauranti gjendet në Gjilan dhe ka qasje në…
Area 2000 m2