IPET DEPO ME QERA NE MAGJISTRALEN FERIZAJ- SHKUP

Ipet me qera depo 600m2
Depo eshte ne Perdhes
Adressa;Magjistrale Ferizaj-Shkup
Pronar;Shqiptar
Dokumentacion;Në Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1983
Property Type : Objekte
Purpose : Me Qera
Status : Në dispozicion
Area : 600 m2
Address : Rr. Ferizaj-Shkup
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.