Ipet Lokali 210m2 me qera në Rr.12Qershori

Ipet me qera lokali i cili ka 210m2 hapësirë për biznes.
Lokali është në Përdhes dhe ka hymje të veqant,po ashtu ka ndriqim të mjaftueshëm ,parkin dhe dy wc..
Lokali është i gatshëm për punë.
Preferohet kryesisht për kohë të gjatë.
Adressa;Rr.12 Qershori afër (Caffe/Bar Akademia)
Pronar;Shqiptar
Dokumentacion;Në Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr .Recakut” afër ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail,com

Details

ID : 1222
Property Type : Lokale
Purpose : Me Qera
Status : Në dispozicion
Area : 210m2 m2
Address : Rr.12Qershori
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.