Ipet me qera lokali 60m2 Rr.Enver Topalli

Ipet me qera lokali 60 m2
Lokali eshte ne Perdhes
Lokali është i gatshëm për punë.
Adressa;Rruga Enver Topalli-Ferizaj
Pronar;Shqiptar
Dokumentacion;Në Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr ,,Ahmet Kaqiku” afër Rest.Orchide
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail,com

Details

ID : 2098
Property Type : Lokale
Purpose : Me Qera
Status : Në dispozicion
Area : 60 m2
Address : Rr.Enver Topalli
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.