Ipet me qera Objekti 4500 m2 Rr.Rexhep Bislimi

Ipet me qera:Objekti 4500m2
Objekti është i gatëshëm për punë.
Adresa:Rr.Rexhep Bislimi
Objekti posedon parking rreth 2000m2 dhe eshte i shtruar me asfalt me mundesi te rritjes se siperfaqes e pershtatshme per spital dhe qender tregtare.
Prone e shqiptarit dhe dokumentacion në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut afër Etc-se
telefoni: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elkt;info@agjensioni-lina.com

Details

ID : 1030
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 4500m2 m2
Address : Rr.Rexhep Bislimi
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.