Ipet me qera objekti IV-kat me podrum Magj. Fr-Shku

Ipet me qera:Objekti per biznes IV kate se bashku me podrum.
Objekti ka 1200 m2 dhe është i gatëshëm për punë.
Adresa:Magjitrslja Ferizaj-Shkup afer mileniumit (fshati vjeter)
Mundesi te shfrytezimit te tokes afer objektit
Prone e shqiptarit dhe dokumentacion në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut afër Etc-se
telefoni: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elkt;info@agjensioni-lina.com

Details

ID : 2336
Property Type : Objekte
Purpose : Me Qera
Status : Në dispozicion
Area : 1200 m2
Address : Magjistrale Fr-Shkup
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.