Ipet Objekti me qera 960m2 ne magjistrale Ferizaj-Prishtine

Ipet me qera; Objekti 3-katesh me 960m2
Adressa; Magjistrale Ferizaj Prishtine
Objekti është i paisur me super infrastruktur, ndriqim dhe po ashtu ka parking te mjaftushëm.
Objekti është i pershtatshem për shume veprimtari biznesi.
Pronari: Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti : tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 2477
Property Type : Objekte
Purpose : Me Qera
Status : Në dispozicion
Area : 960 m2
Address : Magjistrale Ferizaj-Prishtine
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.