Jepet me qera pllaci 50ari ne Shtime

Ipet me qera :Pllaci
Hapsirë;50ari
Adresa: Në Shtime (ne tranzit)
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë dhe Dokumentacion në rregullë
Parcela ka dimensionet shumë të mira

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1447
Property Type : Toka
Purpose : Me Qera
Status : Në dispozicion
Area : 5000m2 m2
Address : Shtime
State : Kosova
City : Shtime
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.