LINA OBJEKTI 500m2 ne Çakllavice me 11 ari Truall 01/16L

Shitet Objekti prej rreth 500m2 me 11 Ari truall,afer rrethit te Çakllavicës.
Objekti eshte -II-Katesh dhe eshte i pershtatshem per biznes,ne afersi ka edhe biznese tjera.

Gjithashtu shiten edhe 10Ari truall per biznes ,afer objektit.
Objekti mund te shitet edhe me më shume toke,varesisht prej kerkeses se klientit.
Rruga eshte e gjere 12m
Dokumentacioni: Ne rregull
Pronar: Shqipetar

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1810
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 500 m2
Address : Cakllavic
State : Kosovo
City : Prishtine
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.