LINA-Shitet Objekti 4kate+4ari oborr Rr.Nerodimes 101/17

Shitet:Objekti 1500m2
Parcela:4ari oborr
Organizimi:Sallê dasmash
Me kuzhinë moderne
13 dhoma të mobiluara.
3Lokale te leshuara me qera.
E shumë detale tjera.
Ky objekt i plotson kushtet edhe për shumë veprimtari biznesi.
Pronari shqipetar dhe me dokumentacion ne rregull.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër Rest.ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail.comob

Details

ID : 1754
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1500 m2
Address : Rr. Neredimes
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.