LINA-SHITET OBJEKTI EKSKLUZIV në qendër te Ferizajit 09/16L

Shitet; Objekti
Kuadraturë; 2900m2
Adressa; Qendër të Qytetit afër Xhamis së vogël
Organizimi i mbrendshëm;K,Përdhes-Lokale
Kati i parë;Lokale
Kati i dytë;Lokale
Kati i tretë dhe i katërt;Banim
Objekti është i paisur me super infrastruktur, ndriqim dhe po ashtu ka parking te mjaftushëm.
Lokalet në përdhesë janë të lëshura me qera.
Lokalet janë të pershtatshem për shume veprimtari biznesi.
Banesat janë Gatëshme dhe të mobiluara
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacioni;Në rregullë

Details

ID : 1719
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 2900 m2
Address : Ne Qender te Ferizajt
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.