LINA-SHITET Shtëpia 4ari oborr Rr.Sherif Frangu

Shitet;Shtëpia
Kuadraturë; 200m2
Oborrë; 4 ari
Organizimi i mbrendshem:
K-I Qëndrimi ditor+kuzhinë, wc+banjo
K-II Tre dhoma gjumi,wc+banjo,terasë
Eshte e kompletuar me infrastruktur si:ujesjelles,kanalizim ,kabllovik,etj.
Adressa;Rr.Sherif Frangu-Ferizaj
Pronar;Shqipëtar
Dokumentacion;Ne Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1380
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 200 m2
Address : Rr. Sherif Frangu
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.