LINA-SHITET Shtëpia me 9ari oborr,Rr e Gremes 120/16

Shitet:Shtëpia 2 katëshe me 9ari oborr
Adresa:Rruga e Gremës-Ferizaj
Shtëpia është e pa rregulluar.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa: Rr .Recakut” afër ETC

Details

ID : 1356
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 120 m2
Address : Rr. Gremes
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.