LINA SHITET SHTEPIA+10ARI TRULL NE FERIZAJ

Shitet shtëpia jo e përfunduar por që ka 10 ari dhe pozicion shumë të mirë

.Trualli është afër Rr Enver Topalli dhe ka infrastrukturë komplete.
Trualli mund të përdoret për dy troje.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr. Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1978
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 100 m2
Address : Rr. Enver Topalli
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.