Shiten 1 hek.e 30 ari në JEZERC 142/17T

Shitet:Toka
Hapsirë;1 hektar e 30 ari
Adresa: Jezerc
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1870
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 13000 m2
Address : Jezerc
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.