Shiten 1 hek. tokë në Gjurkoc-Shtime

Shitet:Toka
Hapësirë:1 hektare
Adresa:Gjurkoc-Shtime
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC
ad.elrkt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1639
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 10000m2 m2
Address : Gjyrkovc
State : Kosova
City : Shtime
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.