SHITEN 1 Hekterë e 1 ari në Dremjakë

Shitet: Toka
Hapësirë: 1 hekterë e 1ari
Lokacioni : Në Dremjakë
Infrastrukturë: Të kompletuarë
Pronari: Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë
Çmimi:1000 euro/ari

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Driton Islami ”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1899
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1100 m2
Address : Dremjak
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.