Shiten 10 ari toke mbrapa Etc-s

Shitet:Toka
Hapësirë:10 ari
Adresa:mbrapa Etc-s
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC
ad.elrkt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1402
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1000m2 m2
Address : mbrapa Etc-s
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.