Shiten 11ari toke ne Rr.Esat Mekuli

Shitet: Toka
Hapësirë: 11 ari
Infrastruktura:E kompletuar.
Pronari : Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar:Agjensioni LINA
Adresa: Rr. Recakut ”afër ETC
Kontakti:tel/viber:(+377)044/106-626 dhe 044/172-626
Adress,elkt;lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2088
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1100 m2
Address : Rr.Esat Mekuli
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.