Shiten 1hekter e 45 ari në Sojevë

Shitet:Toka
Hapësirë:1 hekter e 45 ari
30 m rreth rruges
Ka mundësi te ndahet ne dy pjese.
Adresa:Sojev-Magjistrale Ferizaj-Prishtine
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC
ad.elrkt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1454
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 14500m2 m2
Address : Sojevë
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.