Shiten 20 ari magjistrale Fr-Pr te Bunari Haxhis

Shitet: Toka shumë e përshtatëshme për biznes
Hapësirë:20 ari
Adresa :në magjistralen Ferizaj -Prishtinë(afër vendit të quajtur te Bunari i Haxhies)
Infrastruktura :e kompletuar
Pronari:shqiptarë
Dokumentacioni :në rregull
Parcela është shumë e përshtatëshme për biznes.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr .Recakut -afër ETC-së
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1634
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 2000m2 m2
Address : Magjistrale Fr-Pr
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.