Shiten 20 ari Toke te Fabrika Gypav Ferizaj

Shitet;Toka
Hapsirë; 20ari
Adresa; Te Fabrika Gypav Ferizaj
Pronari; Shqipëtarë dhe dokumentacion ne rregull
Infrastruktura; e kompletuar

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2545
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 2000 m2
Address : Fabrika Gypav
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.