Shiten 27ari toke Mbrapa Ferplast

Shitet:Toka
Hapsirë:27ari
Adresa:Rr.Metush Krasniqi -mbrapa Ferplast Ferizaj
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion në rregull

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1427
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 2700m2 m2
Address : Rr.Metush Krasniqi
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.