Shiten 3.6 ari tokë Rr.Xhemë Gostivari

Shitet:Toka
Hapësirë:3.60 ari
Adresa:Rr.Xhem Gostivari-Rr.Te Pleshines
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC
ad.elrkt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1420
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 360m2 m2
Address : Rr.Xhem Gostivari
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.