SHITEN 3 SHTEPI 2KATSHE ME 4ARI OBORR NE TALINOVC 205/17SH

Shiten:3 Shtepi me nga 4ari toke
Adresa:Talinovc-Ferizaj
Kuadratur:150 m2
Shtëpit për banim
Infrastruktur e kompletuar
Dokumentacioni: në rregull
Pronari :Shqipëtar

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1109
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 100 m2
Address : Talinovc
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.