Shiten 3Lokale ne Rr.Vellezerit Gervalla

Shiten:3Lokale
Adresaa:Rr.Vellezerit Gervalla
Kuadratura:77.34m2,75.07m2,76.40m2
Dokumentacioni:Ne rregull
Pronari : Shqipetar.
Funksionalizohen ne fund te vitit 2019.

Ndermjetsues i autorizuar; Agjensioni LINA
Adresa:Rr,Recakut afer ETC
Kontakti; tel;044/106-626 dhe 044/172-626
Add el;lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1037
Property Type : Lokale
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 77.34m2 m2
Address : Rr.Vellezerit Gervalla
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.