SHITEN 4 ari në PRISHTINE 164/17

Shitet:Parcela
Hapsirë;4 ari
Shumë pozicion i përshtatshëm për banim
Adresa:Prishtinë -Hajvali
Afër Kohës Ditor
Infrastrukturë;Të Kompletuarë ,rrugë,rrymë,kanalizim,ujësjellës.
dimensionet shumë të përshtatëshme,
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion në rregullë
Cmimi:15 000 euro

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1817
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 400 m2
Address : Hajvali
State : Kosovo
City : Prishtine
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.