Shiten 4 arti Toke te Parku i Lirise Ferizaj

Shitet:Toka
Hapësirë:4 ari
Adressa: Te Parku I Lirise (Te Pishat) Ferizaj
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC
ad.elrkt; info@agjensioni-lina.com

.

me respekt Agj: LINA

Details

ID : 2469
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 400 m2
Address : Te Parku I Lirise
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.