SHITEN 40ARI TOKE NE GODANC-SHTIME 171/17

Shitet:Toka
Hapësirë:40ari
Gjithashtu shiten edhe dy parcela njera 17ari dhe tjetra 13ari.
Adresa:Godanc-Shtime
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr.Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1889
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 4000 m2
Address : Godanc
State : Kosovo
City : Shtime
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.