Shiten 45Aari toke ne Doganaj

Shitet:Toka
Hapsirë;45ari
Adresa: Doganaj-Kaqanik
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1472
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 4500m2 m2
Address : Doganaj
State : Kosova
City : Kaqanik
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.