Shiten 45ari toke ne Topliqan-Lipjan

Shitet:Toka
Hapësirë:45 ari
Adresa:Topliqan-Lipjan
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr.Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2052
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 4500 m2
Address : Topliqan
State : Kosova
City : Lipjan
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.