Shiten 5.5Ari tokë në Çakllavicë

Shitet:Toka
Hapësirë: 5.5 ari
Adresa: Çakllavicë afer autosallonit Endriti.
Pronari :Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr,,Ahmet Kaqiku” afër Rest. ORCHIDE
Kontakt:044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2043
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 550 m2
Address : Çakllavicë
State : Kosova
City : Prishtine
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.