Shiten 5.8ari toke ne Talinoc te Muhaxherve

Shitet:Toka
Siperfaqe:5.8Ari
Adresa:Talinoc i Muhaxherve
Infrastruktura e kompletuar:rryme,uje,kanalizim.
Shumë e përshtatëshme për vendbanim
Pronari :Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregull.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail,com,info@agjensioni-lina.com

Details

ID : 2038
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 580m2 m2
Address : Talinoc i Muhaxherve
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.