Shiten 5 ari toke afër ETC-së

Shitet:Toka
Hapsirë:5ari
Adresa: Rr Gjevë Lladrovci (mbrapa ETC)
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion në rregull

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2029
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 500m2 m2
Address : Rr.Xhevë Lladrovci
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.