Shiten 50ari toke ne Gjyrkovc

Shitet: Toka
Hapësirë: 50 ari
Adresa:Gjyrkovc-Shtime
Dokumentacioni: Pronari Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë.
Infrastruktur e kompletuar

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 500
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 5000 m2
Address : Gjyrkovc
State : Kosova
City : Shtime
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.