Shiten 50ari toke ne Gjyrkovc 75/18

Shitet: Toka
Hapësirë: 50 ari
Adresa:Gjyrkovc-Shtime
Dokumentacioni: Pronari Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë.
Infrastruktur e kompletuar

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 472
Purpose : Sell
Area : 5000m2 m2
Address : Gjyrkovc
State : Kosovo
City : Shtime
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.