Shiten 51ari toke ne Lipjan

Shitet:Toka
Hapësirë:51 ari
Adresa:Lipjan.
Pronari:dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC
ad.elrkt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1629
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 5100m2 m2
Address : Lipjan
State : Kosova
City : Lipjan
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.