SHITEN 5ari Tokë në Rr.Marin Barleti

Shitet:Toka
Hapësirë:5 ari
Adressa; Kadri Zek-Rr.Marin Barleti
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

çmimi:12000 e/ari

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC

Details

ID : 1751
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 500 m2
Address : Rr. Marlin Barleti
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.