Shiten 6.8hektar tokë në Bibaj

Shitet:Toka
Hapësirë:6 hek e 88 ari
Pronari:Shqiptarë
Dokumentacioni :në rregullë
Infrastrukturë: Rrugë me katastër
E përshtatëshme për bujqësi,biznes dhe vendbanim.

Ndërmjetsues i autorizuar:Agjensioni LINA
Adresa;Rr.Recakut afer ETC
Kontakti: (+383)044/106-626 dhe 044/172-626
add. lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1433
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 60000m2 m2
Address : Bibaj
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.