Shiten 60ari toke ne Jezerc

Shitet:Toka
Hapësirë:60 ari
Adresa:Jezerc
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr.Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2458
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 6000 m2
Address : Jezerc
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.