Shiten 62ari toke +Objekti ne Magjistale Fr-Pr

Shitet:Toka + Objekti 450m2 dhe 22Villa
Hapësirë:62ari
Adresa:Magjistrale Fr-Pr
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr.Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2577
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 6200 m2
Address : Magjistale Fr-Pr
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.