Shiten 6ari toke ne Rr.Zejnullah Zejna

Shitet;Toka
Hapsirë; 6ari
Adresa; Rruga Driton Islam
Pronari; Shqipëtarë
Dokumentacion;Në Rregull
Toka gjendet në pozicion shumë të mirë ka dalje në Rrugën kryesore është 26 metra rreth Rrugës dhe ka komplet infrastrukturën

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr.Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2083
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 600 m2
Address : Rr.Zejnullah Zejna
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.