Shiten 7 hekt. tokë përballë Kampit Bondstill

Shiten: 7 hektarë tokë
Adresa:përballë Kampit Amerikan BondStill vetëm 150 m larg rrugës kryesore Ferizaj -Gjilan në krahun e majtë .
Toka është pronë e shqiptarit dhe me dokumentacion në rregullë.

Kjo tokë do të jet me një perspesktivë të favorshme pasi rruga Ferizaj -Gjilan do të jet shumë e frekuentuar sepse shumë afër do të jet kyqja në Autostradën Prishtinë-Shkup.
Ky çmim është pak i diskutushëm varsisht nga kushtet e pagesës.

Ndërmjetsues i autorizuar Agjensioni LINA

tel:044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 2047
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 70000 m2
Address : Perball Kampit Bondstill
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.