Shiten 7ari toke ne Rr.Shukri Hoxha

Shitet:Toka
Hapësirë:7ari
Adresa:rrg:Shukri Hoxha afer Xhamis
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Adresa:Rr.Recakut afer ETC
Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elrkt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1680
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 700m2 m2
Address : Rr.Shukri Hoxha
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.