Shiten 80ari toke ne Talinoc te Muhaxherve

Shiten:80ari toke
Lokacioni :Talinoc I Muhaxherve
Infrastruktura:Te kompletuar
Pronari: Shqiptarë
Dokumentacioni: Në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Driton Islami ”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2525
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 8000 m2
Address : Talinoc I Muhaxherve
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.