Shiten 88ari toke në Rakaj

Shitet:Toka
Hapsirë;88ari
Adresa: Në Rakaj(afër Shkollës)
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë dhe Dokumentacion në rregullë
Parcela ka dimensionet shumë të mira

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2093
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 8800 m2
Address : Rakaj
State : Kosova
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.