Shiten 90ari toke ne Talinoc

Shitet:Toka
Hapsirë;90ari
Adresa:Talinoc
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë dhe Dokumentacion në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2560
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 9000 m2
Address : Talinoc
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.