Shiten banesat 64m2 dhe 57m2 te Vizioni

Shiten: Banesat
Kuadraturë: 64m2 dhe 57m2
Kati:II dhe III
Te leshuara me qera.
Adresa:Rr.Varoshit-Te Vizioni
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,1dhome fjetje,wc+b dhe terasa

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut ” afër ETC-se
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 2206
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 64 m2
Address : Rr. Varoshit
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.