Shiten banesat “Family Construction” 276/17

Shitet:Banesat “Family Construction”
Hapësirë:M2 te ndryshme
Kate:Kate te ndryshme
Adresa;Rr.Riza Goga
Funksionalizohen ne qershor te vitit 2020.
Pronar shqiptar dhe me dokumentacion ne rregull.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1827
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 101 m2
Address : Rr. Riza Goga
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.